Möt hösten på Da Appy Place


Sommar och semester är då vi laddar batterierna, tankar upp med D-vitamin och skapar fina minnen. Det gör oss också förberedda inför den långa mörka vintern som nalkas. Jag tycker att alla säsonger har sin charm och jag älskar september. Det är i september som alla nya aktiviteter och projekt drar igång. Vi börjar få ordning på rutiner igen och vi börjar uppskatta helgerna.

1 september är det exakt ett år sedan Da Appy Place slog upp portarna för nyfikna, drivna och nätverkande entreprenörer som hämtar energi från varandra. Det har flutit en hel del vatten under broarna under året. Vi har blivit fler och fler medlemmar. Några har förstås lämnat oss samtidigt som andra har skapat starkare band till stället och varandra. Da Appy Place har fört oss samman och sedan kittat oss ännu tajtare ihop.

Det har ringts i säljklockan flitigt under året. Flertalet nya bolag och produkter har skapats och utvecklats. Inte minst Kotten, där nya framgångar röjts, men också PaidIn24 – en lösning där du kan fakturera utan bolag och få pengarna inom 24 timmar och Byggmedia som skapar snygga arbetsplatser i byggbranschen.

Vi har haft många uppskattade föreläsningskvällar där nya tankar väckts och där vi samtalat om entreprenörskap, mod, idéer och ett riktigt populärt ämne; villkorslös kärlek.

Kakburken har tömts och fyllts på med hembakat varje vecka. Från tidig morgon har vi kunnat mötas över en kopp av Vasastans godaste kaffe och vissa av lunchhaken i området känner numera igen oss som stammisar.

Nu ser vi fram emot nästa händelserika 12-månadersperiod och vi hoppas på ännu mer vackert klingande i säljklockan, flera nya bolag och spännande samarbeten, insiktsfulla föreläsningar och samtal. Kanske lägger vi in ännu en växel och låter våra vackra lokaler nyttjas flitigare även på helger.

Vill du bli en del av vår gemenskap och samtidigt ta del av nätverk, kontorsplatser, mötesrum och hembakta kakor? Just nu söker vi fler medlemmar till Da Appy Place. Vi söker dig som är en prestigelös entreprenör och som är generös med sina kontakter. Vi tror att du är social och ambitiös och att du liksom vi är intresserad av personlig utveckling. Vi vill att du är rik på idéer och att du ser möjligheter före problem. Skicka din intresseanmälan till david@daappyplace.se redan idag så kanske du kan få möjlighet att provsitta kostnadsfritt under en vecka hos oss i september.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Top