Hit kommer företagare för att få inspiration, nya kunder och en tilltalande arbetsmiljö

Da Appy Place är ett ställe dit företagare kommer för att få inspiration, sällskap, kunskaper, nya kontakter, förbättrade affärsrelationer och en kontorsplats.

Da Appy Place är en samlingspunkt – en magnet – för företagare som vill ha möjlighet att arbeta i en kreativ och inspirerande miljö och som vill både bjuda på sitt nätverk och ta del av andras nätverk. Vi annordnar seminarier, utbildningar och träffar för de som är medlemmar och det kommer dessutom finnas möjlighet för medlemmarna att nyttja snygga och ändamålsenliga konferensrum, mötesrum och arbetsplatser.

Vi som arbetar på Da Appy Place har förstått att starka relationer i kombination med livsfilosofin ”Givers Gain” ger både ett roligt och givande arbetsklimat och skapar affärer. Da Appy Place jobbar enligt ett helt nytt och eget koncept; du är medlem och du har access till ett skrivbord när du behöver det.

I dagsläget har du som är medlem möjlighet att boka och nyttja 8 skrivbord, men det finns också minst 4 sköna fåtöljer, mötesrum, konferensrum, kök, Vasastans godaset kaffe samt de aktiviteter vi arrangerar i lokalen. Då du kommer ha ett eget postfack kan du även kunna nyttja adressen St Eriksgatan 97 som ditt företags postadress.

Kaffe och snabbt trådlöst wifi ingår i samtliga medlemsnivåer.

Ett medlemskap i Da Appy Place är inte för alla…. Vi handplockar personer som vill vara med och bygga branschöverskridande nätverk och som är generösa med både kontakter, inspiration och kunskap.

Är du intresserad?

Kontakta oss på 070-786 02 00 eller maila på david.griff@daappyplace.se så får vi prata vidare. Du är också välkommen in på en kopp kaffe för att se våra fina lokaler på Sankt Eriksgatan 97 och träffa oss om du har vägarna förbi.


Copyright Da Appy Place 2015. Sankt Eriksgatan 97, 113 31 Stockholm. +46 70 786 02 00.