Kickstarta hösten med en livsstilsförändring


creating moments Maggie KarlssonMaggie fick tidigt lära sig av sin mormor med färska minnen från ransoneringen under andra världskriget hur naturens örter och växter kunde hålla oss friska och möjlighet till ett hälsosamt liv. Hör henne berätta sin historia för oss om hur hon lyckades skapa sig en karriär på sin starka tro på bättre hälsa och välbefinnande för oss alla.

Maggie kommer att dela med sig av tips för hur du kan skapa affärsmöjligheter i en expansiv bransch, Hälsobranschen, för dig själv och människor omkring dig och samtidigt bidra till bättre hälsa och välfärd.

Vi kommer också att få värdefulla hälsotips från sjuksköterskan Maria Andersson om hur vi kan investera i vår hälsa på olika sätt bla genom att komplettera våra matintag med vitaminer och mineraler som är livsnödvändiga.

Är det dags för en kickstart nu i höst med en livstilsförändring nu efter sommarens grillmiddagar och rosékvällar? Vi hoppas att Maria och Maggie kan inspirera dig till att komma gång och skapar hållbara resultat.

Alla deltagare kommer att få med sig en gåva hem samt möjlighet till att både prova och handla produkter som har basen från naturligt odlad Aloe Vera.

 

Sagt av tidigare besökare till föreläsningar på Da Appy Place

”Tack för en oväntad energiboost i vintermörkret! Kommer gärna fler gånger så att man blir påmind om hur kul företagande kan vara. Man vet aldrig vilka vändningar yrkeslivet kan ta.”

”Tack härliga ni för en jättebra kväll och all energi ni delar med er av!”

Datum: 28 september, 2016
Tid: 18 – 20
Plats: Da Appy Place, Sankt Eriksgatan 97

 

 

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Top