Skrivet av Jennie Hagman - 5 april , 2016

Fler platser i loungen

loungeplatsDen här veckan har vi fått fler arbetsplatser i vår mysiga lounge. Det innebär att vi nu har ytterligare kapacitet för att ta emot fler medlemmar.

Hur ofta sitter du och arbetar på caféer? Köper flera dyra koppar kaffe som du köar till och blir ständigt störd av hög ljudvolym? Tänk om du i stället hade en mysig lounge att sitta i med Vasastans bästa kaffe, arbetsro, en kreativ miljö med flera nätverkande entreprenörer att samarbeta med samt tillgång till ändamålsenliga mötes- och konferensrum?

Vi på Da Appy Place hjälper varandra dagligen till fler affärer i en kreativ miljö som är lätt att nå både med kollektiva färdmedel och bil. Som medlem får du flera förmåner. Bland annat hjälper vi dig att arrangera föreläsningar samt bjuda in viktiga kontakter. Vi hjälper varandra, stöttar varandra och lyfter varandra. Vi gör livet och entreprenörskapet enklare och roligare för varandra.

På Da Appy Place hittar människor varandra och det har sedan starten i september startats flera samarbeten och spännande affärsidéer har blivit till bolag.

Välkommen in på en kopp gott kaffe så berättar vi mer!


Copyright Da Appy Place 2015. Sankt Eriksgatan 97, 113 31 Stockholm. +46 70 786 02 00.