Skrivet av Ewa Malmsten Nordell - 21 mars , 2016

Föreläsning – Knäppa kort eller skapa bilder?

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/b/c/0/daappyplace.se/httpd.www/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/formatting.php on line 53

Kom och lyssna på fotograf och bildkommunikatör Ewa Malmsten. Hon brinner för att skapa känslor med sin fotografering och bildkommunikation!

”I kvällens föreläsning vill jag berätta om mitt arbetssätt som bildkommunikatör. Jag vill få er att förstå att fotografering är en visuell kommunikation mellan två parter – fotografen och betraktaren! För att höja kvaliteten på bilder som publiceras i våra digitala kanaler vill jag dela med mig av min kunskap och erfarenhet av att skapa och läsa bild”.

Är du bildskapare eller bildbeställare? Vill du förstå vikten av och bli bättre på att kommunicera med bild? Eller är du bara nyfiken?

Ewa Malmsten arbetar sedan länge som fotograf och började sin fotoresa 1990 som fotoassistent ; en klassisk lärlingsutbildning! Den analoga ubildningen och fotograferingen med diafilm, ljussättning, ljusmätning, polaroider och framkallning i mörkrum hjälper henne idag att skapa bilder med kontroll och planering. Vi behöver förbättra vårt bildspråk och bildberättande i dagens mediabrus och överflöds-informationssamhälle. Därför har hon börjat en resa som föreläsare och utbildar i bildskapande! Bilder med rätt exponering, ljussättning och bildspråk, skapar berättelser som tilltalar och når fram.

Varmt Välkomna!

Sagt av tidigare besökare till föreläsningar på Da Appy Place

”Tack för en oväntad energiboost i vintermörkret! Kommer gärna fler gånger så att man blir påmind om hur kul företagande kan vara. Man vet aldrig vilka vändningar yrkeslivet kan ta.”
 
”Tack härliga ni för en jättebra kväll och all energi ni delar med er av!”

Datum: Tisdag 29 mars
Tid: 17-ca 20
Plats: Da Appy Place, Sankt Eriksgatan 97
Pris: 150 kr för föreläsning och lättare förtärning

 

Ja tack! Jag vill gärna dela i eventet Om konsten att skapa arbetsglädje i din grupp

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Allergier eller annat vi behöver känna till

 


Copyright Da Appy Place 2015. Sankt Eriksgatan 97, 113 31 Stockholm. +46 70 786 02 00.